در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام

من دوماه است مستمری بگیر نیروی انتظامی از طرف پدر متوفایم میباشم قبلا مستمری را خواهرم دریافت میکرد من با خواهرم قطع ارتباط هستم نمیدانم به چه دلیل مستمری خواهرم قطع شده حال من خواهان دفترچه بیمه میباشم و اداره میگوید اول باید دفترچه خواهرت را تحویل دهی چون از سال 95 الی 97 اعتبار دارد اما خواهرم میگوید دفترچه گم شده است و با من همکاری نمیکند از مستمری من پول بیمه کسر میشود و اما میگویند زمانی به شما دفترچه میدهیم که یا دفترچه خواهرت را بیاوری یا از بابت ایشان جریمه هنگفت بدهی ، ویا گناه من چیست مه باید جریمه بدهم در ضمن پول ندارم ، آیا شما میتوانید مرا در کرفتن دفترچه بیمه راهنمایی کنید بدون دادن حریمه و در دسترس نبودن دفترچه خواهرم ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

همیشه درخواست های خود را در دو نسخه و کتبا به مراجع ذیصلاح ارایه فرمایید تا قابل پیگیری باشد

ضمنا همین متن رو که اینجا نوشتید رو به همان مسول مربوطه کتبا اعلام نمایید و نیز میتوانید از خواهرتان بابت عدم همکاری و عدم ارایه دفترچه و سواستفاده و موارد دیگر شکایت تنظیم کنید و در دادسرا اقدام نمایید