در لیست بیمه توسط
ایا امکانش هست که دوبار لیست بیمه رد .کرد.کارفرما حق بیمه را از حقوق ما کسر کرده.ولی لیست بیمه را هر چند وقت چند ما هی رد نکرد چکونه میتوانم این یک سال خورد سا بقه نریخته رو دوبار بریزیم
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

دوست عزیز شما

 بعنوان کارگر یا کارمند نمی توانید با کد کارگاهی کارفرما حق بیمه بریزید

ولی

می توانید به اداره کار مراجعه کنید و شکایت نمایید

یا

به تامین اجتماعی مراجعه نمایید و اعلام نمایید که در کارگاه از تاریخ ... مشغول بکار هستید و کارفرما حق بیمه نداده است تا تامین اجتماعی برای بازدید  بازرس بفرستند و آنوقت کارفرما را مجاب به پرداخت حق بیمه معوق با جرایم میکند.

در این صورت به سابقه بیمه شما اضافه خواهد شد.