در سوابق بیمه توسط
با سلام سابقه بیمه اینجانب قبل از سال ۸۶ ثبت نشده است
لطفا راهنمایی بفرمایید به چه صورت امکان دسترسی  به سوابق بیمه ای قبل سال ۸۶ داشته باشم
باتشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام باتوجه به اینکه مشاهده سوابق سیستمی شده اسست در صورت هرگونه مغایرت به شعبه مراجعه و درخواست جمع آوری سابقه بفرمایید ضمنا توجه داشته باشید هر زمان از شعبه ای به شعبه دیگر منتقل شدید حتما در آخرین شعبه درخواست جمع آوری سابقه نمایید تا در ایام بیکاری یا بازنشستگی به مشکل برنخورید