در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من53ساللمه

اگه بیمه 15 ساله کنم ماهانه 100هزار ازکا ر افتاده بشم بعد چند ماه واریزی از کارافتادگی تعلق میگیره تشکر از راهنمایی شما
3 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بعد از پایان قرارداد واریزی صورت می پذیرد
زمانی که شما به علت آسیب دیدگی، دیگر قادر به کار کردن نیستید .
این پوشش به شما این امنیت و آرامش را می دهد که اگر سرپرست خانواده بر اثر حادثه کاری، از کارافتادگی دائم و کامل برای وی اتفاق افتاد، تمامی حق بیمه را بیمه گر پرداخت کرده و در انتهای قرار داد تمامی موجودی اندوخته به وی پرداخت می گردد.
اين امر به ادامه پوشش خدشه‌ای وارد نمی‌كند و ساير شرايط بيمه ‌نامه‌ ادامه خواهد داشت.

از کار افتادگی کلی و دائمی عبارت است از ناتوانی کامل بیمه شده در انجام هر گونه شغل یا فعالیت در اثر بیماری و یا حادثه از قبیل فقدان دید از دو چشم ، قطع یا از کار افتادگی کامل و دائمی دو بازو ، دو دست ، دو ساق پا یا دو پا ، فقدان یک بازو یا یک دست و یا یک ساق پا و یا امراض دماغی غیر قابل علاج که باعث اختلال کلی مشاعر شوند . پرداخت سرمایه و معافیت از پرداخت حق بیمه شامل از کار افتادگی هایی می گردد که پس از شروع پوشش بیمه و قبل از سن ۶۰ سالگی شروع گردیده و منطبق با تعاریف فوق باشد ، مشروط بر اینکه :
۱-۱- ناتوانی کامل بیمه شده حداقل شش ماه بلاانقطاع ادامه یابد و مراتب از طرف پزشک معتمد بیمه گر تایید شود .
۲-۱- شروع بیماری منشا ناتوانی یک سال پس از تاریخ این الحاقیه باشد و یا ناتوانی در اثر حوادث مشمول بیمه بعد از شروع این الحاقیه باشد .

ماده ۲- استثنائات :
موارد زیر تحت پوشش نخواهد بود :
۱-۲- جرح یا صدمه که به طور عمدی توسط بیمه شده به خود یا توسط ذینفع به بیمه شده وارد شده باشد .
۲-۲- صدمه ، جرح یا بیماری که منجر به از کار افتادگی کلی و دائمی گردد و ناشی از خدمت در نیروهای مسلح یا اشتغال در هر گونه سازمان تدافعی غیر نظامی باشد ، مشروط بر اینکه این از کار افتادگی در جنگ یا در عملیات شبه جنگی یا برقراری نظم عمومی اتفاق افتد .
۳-۲- در صورتی که سن بیمه شده در شروع از کار افتادگی کلی و دائمی بیش از ۶۰ سال باشد ، در چنین صورتی حق بیمه پرداختی بیمه شده بابت مدت مازاد ۶۰ سالگی در صورت دریافت ، برگشت داده می شود .
۴-۲- صدمه و یا جرح ناشی از مسافرت هوایی به جز در مواردی که بیمه شده به عنوان مسافر عادی در خطوط تجاری مسافرت نماید .
۵-۲- از دست دادن صلاحیت پرواز به علت حادثه یا بیماری در صورتی که شغل بیمه شده خلبانی باشد .
۶-۲- صدمه بدنی یا اختلالات روانی که قبل از صدور بیمه نامه به شخص وارد شده باشد .

ماده ۳- متوقف شدن بیمه تکمیلی :
پوشش تکمیلی از کار افتادگی در موارد ذیل خود به خود فسخ شده و دیگر اعتباری نخواهد داشت :
۱-۳- در صورت فسخ و یا بازخرید بیمه نامه .
۲-۳- در صورت تعلیق و مخفف شدن بیمه نامه اصلی .
۳-۳- برقراری مجدد پوشش های تکمیلی تابع بیمه نامه اصلی بیمه عمر و تامین آتیه خواهد بود .

ماده ۴- وظایف بیمه گذار :
۱-۴- حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ شروع از کار افتادگی کتبا و تا زمانی که بیمه شده در قید حیات است مراتب را به بیمه گر اعلام دارد .
۲-۴- درصورت تایید از کار افتادگی از طرف بیمه گر ، مدارک مورد تقاضای بیمه گر مبنی بر ادامه از کار افتادگی خود را در صورت مطالبه بیمه گر در اختیار وی قرار دهد . چنانچه این از کار افتادگی با رعایت دوران انتظار برای مدت دو سال تمام ادامه داشته باشد . پس از آن بیمه گر فقط یک بار در هر سال این مدارک را مطالبه خواهد نمود و درصورتی که بیمه شده قادر به ارائه مدارک مزبور نشود یا اینکه بیمه شده قادر به ادامه کار و تحصیل درآمد گردد ، کلیه اقساط بعدی حق بیمه طبق شرایط بیمه نامه توسط بیمه گذار باید پرداخت گردد .