در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
بنده 9سال است بیمه  وزن سرپرست خانوار و کمر درد دارم شوهرم معلول وتحت حمایت بهزیستی  کی بازنشست میشوم
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

مادر عزیز ایشاا... از آسمون سلامتی و خوشی به خانواده شما بباره

چون شما جزء بیمه زنان خانه دار هستید و شاغل نیستید فلذا معنی از کار افتادگی به شما تعلق نمی گیرد

اما میتوان گفت که :

در صورت تمایل بیمه‌گذار، امکان برقراری مستمری پیش از موعد مقرر وجود دارد. در این شرایط باید 5 سال از شروع بیمه نامه گذشته باشد و اقساط 5 سال به طور کامل پرداخت گردد. دراینصورت مستمری بصورت کسری از مستمری مقرر شده در بیمه‌نامه بصورت مادام‌العمر پرداخت خواهد شد.