در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (570 امتیاز)
سلام

 اگر خانمی ۱۱ سال سابقه بیمه(اجباری و زنان خانه‌دار ۱۲درصد) داشته باشد و الان بیمه اجباری است و میخواهد بقیه بیمه را دوباره زنان خانه‌دار تامین اجتماعی ۱۲ درصد ادامه دهد  آیا حقوقی که الان میگیرد را بعنوان پایه در نظر میگیرند که حق بیمه پرداخت کند؟ یا با حداقل حقوق باهاش قرارداد میبندند؟؟  باید چکار کنم که به نفعم باشه؟
۵۵ سال و ۱۱ سال سابقه، الانم حقوقم ۱۲۰۰ تومنه
لطفاً راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

چون بیمه زنان خانه دار جزئی از بیمه های حرف و مشاغل آزاد می باشد و شما 11 سال سابقه دارید میزان دستمزد مشمول کسر حق بیمه تان بین میانگین دستمزد 1 سال آخر تا حداقل دستمزد به انتخاب خودتان می باشد .

با تشکر