در پرداخت حق بیمه توسط
اینجانب  زمانی که دخترم ازدواج کرد تقاضای دریافت هدیه ازدواج از اداره متبوع یعنی اموزش پرورش کردم اما هنوز پرداخت نشده است درضمن این اتفاق هم گزارش نمودم که حق بیمه ودفترچه بیمه     او قطع شود الان نه هدیه ازدواج دریافت کرده ام ونه دخترم توسط همسرش میتواند صاحب دفترچه بیمه اش شود باید جکارکنیم؟ الان 8 سال است هنوز حق بیمه دخترم ازحقوقم کسرمیشود لذا راهنمایی فرمایید به کجا مراجعه کنم .
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام به کارگزینی اداره آموزش وپرورش مراجعه نمایید تا مشکل شما حل شود