در پرداخت حق بیمه توسط
سلام خسته نباشی من درسال 79 تو یه شرکت کارکردم که شکایت کردم رای صادرشد الان باز برام بیمه واریز نکرده ومن متأسفانه برگ رای راهم ندارم الان چکار کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با مراجعه به اداره کاری که رای را صادر نموده نسبت به اخذ رونوشت و انجام کپی برابر اصل توسط واحد دبیرخانه اداره کار مورد اشاره اقدام و اگر اجراییه رای را نیز قبلا به شعبه ارایه نمودید وآن را هم ندارید با مراجعه به اجرای احکام مدنی دادگستری نسبت به اخذ رونوشت آن هم اقدام نمایید و بعد مدارک رو به شعبه بیمه تحویل و نسبت به ثبت در دبیرخانه و گرفتن شماره ثبت اقدام نمایید