در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام دو تا سوال داشتم.

ممنون میشم راهنمایی کنید. سوال اول : می خواستم بدونم فردی که سابقه 6 سال پرداخت بیمه رو داره ، اگه بخواد با ده سال سابقه کار بازنشست بشه ، برای خرید اون 4 سال چقدر باید بپردازه؟ سوال دوم : حقوق دریافتی بازنشستگی با ده روز کاری ، چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
1-شرط سنی وجود دارد یعنی فقط در صورتی قابل خرید است که شما60سال سن داشته باشید

2-به ازای ده سال ده روز حقوق تعلق میگیرد

درکنار این میتوانید از بیمه های عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید