در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سال 67 تا 69 سابقه خدمت سربازی پرداخت شده و از سال 69 هم سابقه پرداخت بیمه دارم میخوام بدونم چه سالی بازنشست میشم.... باتشکر...
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
برای بازنشستگی الزاما باید 30 سال تمام حق بیمه پرداخت شده باشد مدت سربازی نیز جز سوابق پرداخت محاسبه میگردد لذا شایسته میباشد با مراجعه به تامین اجتماعی و درخواست سو ابق نسبت به محاسبه مدت خدمت بیمه پردازی اقدام و در صورت تکمیل پرداخت حق بیمه به مدت 360ماه اقدام به درخواست بازنشستگی نمایید