در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ba salam bebakhshid man donbale ye bimaye khob hastam .tafavote bimehaye mojod nemidonam masalan bimaye salamat tamine ejtemai va takmili . mikhastam yeki k behtare anjam bedam baraye khodam va khonevadam . va bine bimehaye mojod behtarinesho behem moarefi konin . va iran shaghel nistam shoghlam kharej az keshvare . mamnon misham rahnemaim konin
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

جهت دریافت مشاوره بهتر باید اطلاعاتی در این زمینه همراه با پرسش ارایه دهید تا بتوانیم مناسب ترین گزینه را خدمت شما معرفی کنیم

1- کار و نوع شغل در خارج از کشور را بفرمایید؟
2-اقامت دایم دارند یا موقت؟
3- اجازه کار دارند یا خیر؟
4- در کشوری که کار میکنند تحت پوشش  چه نوع بیمه ای هستند؟
5- قصد از گرفتن بیمه ایرانی چیه؟

6-آیا خانواده هم در خارج از کشور زندگی میکنند؟

7-آیا شرکت طرف قرارداد با شما ایرانی است یا خارجی؟
و اما تفاوت بیمه ها

بیمه های اجباری یا همان تامین اجتماعی با مزایای ازکارافتادگی و بازنشستگی به همراه دفترچه درمان

بیمه های درمان مانند خدمات درمانی و بیمه سلامت که فقط دفترچه درمان ارایه میدهند و مزایای دیگری ندارند

بیمه های تکمیل درمان بعنوان مکمل بیمه های پایه مانند تامین اجتماعی و خدمات درمانی میباشد بصورتیکه مازاد تعهد بیمه اول رو بیمه تکمیلی پرداخت میکنه

و اما بیمه های عمر و سرمایه گذاری مکمل بیمه های فوق ولی با شرایط بهتر مانند درآمد از کارافتادگی،معافیت مالیاتی،پوشش های درمانی،سرمایه گذاری با امکان دریافت یکجا و مستمری با سود تضمینی و پیش بینی،امکان دریافت وام تا90%اندوخته بدون ضامن و پرداخت حداکثر ده روزه،انعطاف پذیری در پرداخت حق بیمه و امکان استفاده از چکاپ کامل پزشکی رایگان در ابتدای قرارداد  و..