در بیمه بیکاری توسط
سلام من 3 سال در شرکت کار میکنم میخوام از بیمه بیکاریم استفاده کنم ولی شرکت ما عدم نیاز نمیدهد .میخواهم بدونم اگر خودم بیام بیرون بعد برم وکیل بگیرم ایا بیمه بیکاری به من میدن .یا اینکه باید بی انظباتی باید کنم .لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام غیر ارادی بودن بیکاری، ملاک اصلی برقراری حمایت های قانونی برای بیمه شدگان بیکار استبنابراین کارگری که به میل خود، کار خود را ترک می کند، نمی تواند از این حمایت ها برخوردار شود. شما باید به صورت غیر ارادی از کار اخراج شوید تا از این حمایت برخوردار شوید

 بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی