در خرید بیمه سربازی توسط
سلام من سال 79 تا 81 خدمت سربازی رفتم و از سال 81 تا حالا بیمه دارم البته 60 روز سابقه بیمه هم قبل از سربازی دارم از 6تیر تا 5 شهریور 76 آیا قانونی وجود داره که مدت سربازی من هم جزو سابقه بیمه ام حساب بشه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند.

اطلاعات بیشتر در:

مقررات خرید بیمه سربازی