در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام و خسته نباشید اینجانب در حال حاضر به عنوان فروشنده در مغازه خرده فروشی لبنیات مشغول کار میباشم و بیمه نیستم البته به نظر خودم کارگر فصلی محسوب میشوم چون هر از چند گاهی شغلم عوض میشود لطفا راهنمایی کنید چگونه خود را بیمه تامین اجتماعی کنم ... با کمال تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که شما حتی یک روز هم برای شخصی کار می کنید از طرف آن شخص باید بیمه شوید

کارفرما باید شما را بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی کند تا هم از بیمه بیکاری در صورت بیکار شدن استفاده نمایید و هم سابقه بیمه باشد و درصورتی که کارفرمایی شما را بیمه نکرده یا در حال حاضر بیمه نمی کند می توانید به اداره کار مراجعه نمایید و درخواست بررسی دهید

اطلاعات تکمیلی در :

چگونه میتوانم بدون مدرک حق بیمه پرداخت نشده را دریافت کنم