در سوابق بیمه توسط
مدت زمان 180روزدرسوابقم بخاطر اینکه دردوشرکت مشعول بودمه وجداگانه حق بیمه ازم کسرشده ولی یه جا جزءسابقه ام محسوب شده.باوجودپرداخت180روز دوحق بیمه دردوشهرمختلف ولی یه جاحساب کردن وموقعه دریافت چرااستلام ندارن که دومرتبطه  ازمن کارگر که  بدون اطلاع واگاهی دردوشرکت ازم حق بیمه کسرشده.ولی باگذشت مدتی والان که به یکایکه روز سابقه ام نیازدارم.اینگونه شود وتکلیف این مدت دوسابقه وهزینه پرداختی به بیمه چه میشود.باتشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در پرداخت همزمان از دو کارگاه (کارفرما) در یک زمان مدت محاسبه شده فقط برای یک کارگاه محاسبه می شود مثلا اگر شما 30 در یک کارگاه کار می کنید و در همان 30 روز در یک کارگاه دیگر هم کار می کنید و در هر دوجا برای شما حق بیمه پرداخت شود کلا 30 روز سابقه بیمه به شما اضافه می شود

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که کارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.