در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام... در صورت اجاره خانه ممکن است برق گرفتگی اتفاق بیفتد که دادگاه  قصور صاحب خانه موجر را موثر بداند
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بلی شما میتوانید بیمه مسولیت مدنی عمومی خریداری فرمایید

در حال حاضر بیمه نامه ای در این مورد طراحی نشده که طبق این حرفه باشد مثلاً بیمه مسولیت مستاجر در قبال موجر داریم که خطرات زیر را پوشش می دهد

بيمه مسئوليت مستاجر در مقابل موجر خساراتي همچون آتش سوزي،آبديدگي و انفجار را تحت پوشش قرار ميدهد.

برای شما باید با شرکت بیمه گر مذاکره کرده تا بتوانیم آن خطر هایی را که شما می خواهید در صورت موافقت به قراردادتان اضافه کنیم