در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من ۵سال است تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قالیبافی هستم والان رفتم فیش سه ماهه اول سال ۹۵رو پرداخت کنم میگن ب ذخاطر عدم پرداخت از سیستم حذف شدین وهیچ راهی ندارد والان هم سهمیه ندارم وچون پنج سال است دارم پرداخت میکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام در بیمه های خویش فرما مثل بیمه قالیبافی شما باید در موعد مقرر حق بیمه خود را واریز نمایید در غیر اینصورت قرارداد شما فسخ می شود و باید دوباره درخواست برای بیمه شدن نمایید