در لیست بیمه توسط
سلام

من داروخانه دارم يكي از نسخه پيچ هام ٦ روز اومد داروخانه و همان روز بازرس بيمه كار اونو ديد و بعد از صحبت كردن براي ايشان شش روز كار رو نوشت و قرار شد همان روز ترك از كار رو برايش بزنيم حالا به هر دليلي ترك از كار ايشان نخورده و بيمه شش ماه رو نوشته حدود ٩٥٠ هزار تومان حق بيمه ي اين نسخه پيچ زده شكايت كرديم جواب درستي نميدهند خود نسخه پيچ هم شفاهي و كتبي به بيمه اعلام كرده كه من شش روز كار كردم ولي ميگن چون ترك از كار رو نزدين هيچ كاري نميشه كرد
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

با اعلام بدهی اولیه (برآوردی) شما به عنوان کارفرما حق اعتراض دارید و در جلسه هیئت بدوی با ارائه تسویه حساب مکتوب کارگر ؛ این بدهی به همان مدت مورد تائید بازرس شعبه تقلیل پیدا می کند.