در لیست بیمه توسط
سلام

ليست بيمه ارديبهشت را اينترنتي ارسال کردم اما يکي از اشخاص رو که تا آخر فروردين کار کرده بايد توي ليست مياوردم و کارکردش رو صفر در نظر ميگرفتم و ترک کار براش ميزدم. الان توي ليست کلا اسمش را فراموش کردم بنويسم. آيا ميتونم در ليست ماه خرداد براش ترک کار از تاريخ اول ارديبهشت بزنم؟ کارگاه پيمانکاري هست.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

ترک کار براي هر ماه فقط در ليست همان ماه قابل درج است. در ليست خرداد ترک کار مربوط به ارديبهشت پذيرفته نمي شود. کارگاه پيمانکاري نيازي به ثبت ترک کار ندارد.