در لیست بیمه توسط
سلام    من لیست بیمه را وارد کردم اخطار 004 اعلام میکنه و پیام مغایرت هویت شخص رو اعلام میکنه ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بادر دست داشتن مدارک فردی که توسط سیستم مغایرت نشان میدهد به شعبه مراجعه و نسبت به رفع مغایرت اقدام نمایید

احتمالا ثبت نام توسط شعبه جور دیگری انجام شده و این میتواند دلیل مغایرت باشد

شاید کاربر تامین اجتماعی مشخصات را اشتباه از آن چیزی که وجود دارد ثبت نموده است