در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بنده دانشجوي علوم پزشکي هستم و در بيمارستان به صورت کار دانشجويي مشغول کار هستم.ميخاستم بدونم ميتونم براي خودم بيمه رد بکنم و اين بيمه جزو سابقم حساب ميشه؟ وقتي بخوام برم سربازي هنگام سربازي هم برام بيمه رد ميشه؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
سلام

مي توانيد با مراجعه به سازمان و درخواست بيمه مشاغل آزاد شويد. جزو سابقه محسوب مي شود.در هنگام خدمت مشمول بيمه درماني نيروهاي مسلح مي شويد و از نظر سابقه بستگي به ادامه بيمه پردازي بعد از خدمت دارد. اگر تامين اجتماعي باشد، با داشتن دوسال سابقه مي توانيد سابقه خدمت را خريداري نمائيد.