در لیست بیمه توسط
ویرایش شده
سلام

در صورتي که بيمه شده اي در دو  شرکت بيمه داشته باشد و در يکي از اين شرکتها مابه التفاوت تا سقف حقوق برايش منظور شود آيا در ليست بيمه شرکت بدهي محاسبه ميشود؟ چطور بايد با اين مسائل برخورد کرد که از طرف بيمه شامل جريمه نشويم
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

دستمزد بيمه شدگان بر اساس قانون تا سقف حداکثر دستمزد مشمول بيمه است و مابقي مشمول بيمه نيست. همين که در يک شرکت براي بيمه شده حداکثر دستمزد ملاک قرار گيرد ديگر در شرکت دوم نياز به پرداخت حق بيمه نيست. در هنگام حسابرسي گواهي سابقه بيممه شده به حسابرسان سازمان موضوع جريمه و ... رامنتفي مي کند.