در لیست بیمه توسط
با سلام

من در محاسبات لیست بیمه اشتباهی داشتم . اینترنتی برای شعبه ارسال کردم و مبلغ اون رو هم پرداخت کردم آیا به خاطر این کسری پرداخت 5 نفر پرسنل کمک دولت و پرسنل ماده 80 من حذف می شه و باید بیمه را با مبلغ آزاد پرداخت کنم؟ آیا امکان اصلاح لیست وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
تاخیر در پرداخت حق بیمه ،اشتباه در محاسبات حقوق ومزایا و تعداد نفرات (در مهلت مقرر)و...باعث میشود حمایتهای دولت قطع ،که مبلغ حق بیمه میبایست به نرخ عادی پرداخت شود.