در بیمه آتش سوزی توسط
سلام.بنده درمورخه۱۶تیر۱۳۹۴براثرنشت گاز شهری درمنزل مسکونی خودم دچارثانحه آتش سوزی به میزان۱۵درصد وتخریب ساختمانی ولوازم خانگی شدم.لذاپس ازبحبودی نسبی وترخیص ازبیمارستان به شرکت گازجهت پیگیری دریافت دیه وغرامت ساختمانی مراجعه نمودم.ولی ریاست محترم شرکت گاز بااطمینان خاطرگفتندبیمه ای که شرکت گازازمشترکین اخذ میکند صرفا درخصوص پرداخت خسارت های ملکی بوده ومتلقابه پرداخت دیه مربوط نمیباشد. لذا بنده با اعتماد به شفاف گویی مسؤلین ادارای ازپیگیری دریافت دیه وغرامت ساختمانی خودداری کردم. تااینکه ازطریق این وبسایت متاسفانه به عدم صداقت گفتارمسؤل محترم شرکت گاز شهرستان شوشتر پی برده وخواهشمندم درجهت احقاق حق. اینجانب  که ازمشترکین شرکت  گازشهرستان شوشتر میباشم راراهنمایی فرمایید باتشکر.حسن پیدنی
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

به منظور تامین پوشش بیمه جانی ومالی مشترکین گاز طبیعی بخش خانگی در مقابل حوادث ناشی از گاز طبیعی اعم از حوادث منجر به انفجار ،آتش سوزی و مسمومیت ها ،طرح بیمه مشترکین گاز طبیعی همانند سال گذشته در سال جاری نیز در حال اجرا می باشد.
وی در این خصوص گفت: قرارداد بیمه حوادث مشترکین خانگی در قبال حوادث ناشی از مصرف گاز طبیعی در جهت اجرای قانون فی مابین شرکت ملی گاز ایران و شرکت بیمه البرز منعقد گردیده است.
جعفرمرادی با اشاره به قرارداد خدمات بیمه مشترکین ازابتدای سال ۱۳۹۴ ادامه داد:همانند سال گذشته،مشترکین خانگی شهری و روستایی با پرداخت ۵۰۰ ریال به ازای هر واحد مسکونی در هر ماه تحت پوشش شرکت بیمه البرز قرار دارند.
وی پرداخت غرامت فوت، برای هر نفر در هر حادثه را ۲۴۰ میلیون ریال و نقص عضو و از کار افتادگی دائم را ۲۴۰میلیون ریال عنوان کرد و افزود :حداکثر تعهد پرداخت بیمه البرز برای جبران هزینه های پزشکی ناشی از هر حادثه برای هر نفر ۲۵۰ میلیون ریال است.
رییس روابط عمومی شرکت گاز استان قم با اشاره به جبران خسارت های مالی به ازای هر واحد مسکونی ،مشاعات واشخاص ثالث در هر حادثه تا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال توسط شرکت بیمه البرز،خاطر نشان کرد:در خسارت های فوت مبلغ غرامت در وجه وارث قانونی متوفی بر اساس برگه انحصار وراثت توسط شرکت بیمه البرز پرداخت خواهد شد.
وی افزود :در خسارت های پزشکی و نقص عضو نیز مبلغ غرامت در وجه مصدوم یا سرپرست قانونی وی،توسط بیمه البرز بر اساس اسناد ومدارک مثبته پرداخت می شود و در خسارتهای مالی،غرامت در وجه ذینفع و با ارائه مدارک مثبته پرداخت خواهد شد.
جعفر مرادی تصریح نمود:چنانچه اموال خسارت دیده تحت پوشش بیمه نامه های دیگری نیز باشد در صورت بروزخسارت تعهد شرکت بیمه البرز نسبت به سرمایه های تحت پوشش بیمه نامه های مربوطه ،با رعایت سقف تعهدات انجام خواهد شد. در طرح ملی بیمه مشترکین خانگی گاز شرکت‌های بیمه‌گذار طرف قرارداد شرکت ملی گاز ایران متعهد هستند، پس از اعلام وقوع حادثه توسط مشترک گاز و انجام بررسی‎های کارشناسی معمول نسبت به پرداخت هزینه‌های خسارت اقدام کنند، پس هموطنان و مشترکین خانگی گاز طبیعی باید در صورت بروز هر گونه حادثه در ارتباط با گاز طبیعی که منجر به خسارات مالی و جانی شود، در اسرع وقت با دریافت گزارش مربوط به حادثه از سازمان آتش نشانی منطقه ،به نزدیکترین شعب بیمه البرز و یا شرکت گاز مراجعه کنند.
جعفرمرادی درخصوص اعلام حادثه ناشی از گاز طبیعی برای بهره مندی از مزایای بیمه گفت:بنابراین هرگونه حادثه ای که ناشی از گاز طبیعی برای مشترکین محترم گاز طبیعی بوجود می آید اعم از انفجار،آتش سوزی،گازگرفتگی منجر به مسمومیت و مرگ در شهرها با تلفن ۱۹۴ و در روستاها به گازبان همان روستا سریعاً باید اطلاع داده شود تا مقدمات لازم جهت معرفی به بیمه صورت پذیرد.