در دیه و بیمه خودرو توسط
دیه شکستگی مهره کمر در تصادف جقدره ؟

اگر بدون جراحی خوب بشه چقدر میشه ؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بهترین پاسخ

دیه شکستگی ستون فقرات و مهره های کمر

دیه شکستن ستون فقرات به ترتیب ذیل است:

1 - مراد از شکستگی ستون فقرات، شکستن یک یا چند مهره از مهره های ستون فقرات به جز مهره های گردن و استخوان دنبالچه می باشد.

2 - شکستن ستون فقرات در صورتی که اصلاً درمان نشود و یا بعد از علاج به صورت خمیده درآید، موجب دیه کامل است.

3 - شکستن ستون فقرات که بیعیب درمان شود ولی موجب از بین رفتن یکی از منافع گردد مانند اینکه مجنیٌ علیه توان راه رفتن یا نشستن نداشته باشد و یا توان جنسی یا کنترل ادرار وی از بین برود، موجب دیه کامل است.

4 - شکستن ستون فقرات که درمان نشود و موجب عوارضی از قبیل موارد مندرج در بند (2) شود، علاوه بر دیه کامل شکستگی ستون فقرات، موجب دیه یا ارش هر یک از عوارض حاصله نیز است، که میزان آن طبق نظر پزشکی قانونی و بر اساس جدول ارش و دیه قابل محاسبه است.

5 - شکستن ستون فقرات که بدون عیب درمان شود، موجب یک دهم دیه کامل است.

6- شکستن ستون فقرات که موجب فلج و بیحس شدن پاها گردد علاوه بر دیه شکستگی ستون فقرات، موجب دو سوم دیه برای فلج دو پا نیز است.

7 - جنایتی که سبب خمیدگی پشت شود بدون آنکه موجب شکستگی ستون فقرات گردد در صورتی که خمیدگی درمان نشود، موجب دیه کامل و در صورتی که بدون عیب درمان شود، دیه آن یک دهم دیه کامل است.