در دیه و بیمه خودرو توسط
دیه شکستگی درشت نی و نازک نی چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

اگر شکستگی ساده باشد 8 درصد دیه کامل

و اگر خرد شدگی باشد 13/333 درصد دیه کامل

برای هر استخوان تعلق میگیرد.

با این وصف بین میزان دیه شکستگی استخوان درشت نی و نازک نی فرقی نیست مگر اینکه یکی از آنها شکستگی ساده و دیگری خردشدگی باشد

اگر هر دو استخوان درشت نی و نازک نی بصورت ساده بشکند جمعا دیه آنها میشود 16 درصد دیه کامل

اگر هر دو خرد شدگی باشند جمعا دیه آنها میشود 26/666 درصد دیه کامل

و اگر شکستگی یکی از آنها ساده و دیگری خرد شدگی باشد جمعا دیه آنها میشود 21/333 درصد دیه کامل.

با تشکر

منصور حیدری مدیر عامل موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا

در صورت تمایل برای مشاوره حضوری و یا تلفنی و یا تلگرامی میتوانید از لینک دریافت مشاوره همین سایت اقدام فرمایید سوال شما در کمتر از 24 ساعت داده خواهد شد.

با تشکر