در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام
من یک شرکت با مسئولیت محدود دارم. حدود دوازده ماه دیگه باید به خدمت برم. خودمو توسط یک شرکت بیمه تامین اجتماعی کردم تا هزینه بیمه کمتری ماهانه پرداخت کنم و دفترچه تامین اجتماعی گرفتم. ماهانه دویست و پنجاه و شش هزار تومان پرداخت میکنم.

- چقدر سابقه بیمه لازمه تا در دوره سربازی بیمه رایگان واسم رد بشه.
- آیا خودم، خودمو بیمه کنم به عنوان مدیر عامل بهتره؟ هزینه کمتر میشه؟ چطور میتونم هزینه رو پایین تر بیارم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کسانی که قبل از تاریخ ۳۰/۱/۱۳۸۳ (طبق قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن) خدمت سربازی را گذرانده اند که از این افراد حق بیمه ای دریافت نمی شود. به شرط آن که قبل از رفتن به سربازی اشتغال داشته و حق بیمه به سازمان پرداخت کرده اند و پس از سربازی نیز مشمول بیمه تامین اجتماعی باشند.

حق بیمه دوره سربازی شامل 27 درصد است که 7 درصد آن توسط بیمه شده و 20 درصد را دولت می پردازد. در این زمینه باید به شعبه در محدوده محل کار خود مراجعه نمایید.

بیمه مدیر عامل بیمه اختیاری محسوب می شود و مزایا چون بیمه بیکاری ، غرامت دستمزد ایام بیماری و ... را ندارد

اطلاعات بیشتر در :

مقررات خرید بیمه سربازی