در سوابق بیمه توسط

سلام آیا با 25 سال و 9 ماه سابقه بیمه و 52 سال سن میتونم بازنشسته بشم؟

ممنون از توجهتون

1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

با سلام

بیمه‌شدگان تامین اجتماعی می‌توانند با داشتن ٢٥ سال سابقه و ٥٠ سال سن و پرداخت مابه‌التفاوت ارفاقی از سوی کارفرما، تقاضای بازنشستگی نمایند.کارفرمایان واحدهای مشمول (واحدهای صنعتی، تولیدی و تاسیسات گردشگری که دارای پروانه بهره‌برداری معتبر حسب مورد از وزارت صنعت، معادن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی و گردشگردی یا سایر مراجع قانونی هستند، مشمول این بخشنامه می‌باشند) پس از احراز شرایط بیمه‌شده در صورت تمایل می‌توانند با پرداخت بار مالی ناشی از اجرای این قانون (شامل ٥٠% حق بیمه سهم کارفرما و ٥٠% حق بیمه سهم دولت و نیز هزینه مستمری متعلقه تا احراز شرایط بازنشستگی) و استخدام و معرفی نیروی جایگزین با رعایت ضوابط مقرر در بخشنامه‌های ٥ و ٦ قانون نوسازی صنایع، درخواست بازنشستگی بیمه‌شده را ارائه نمایند.