در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام من 15 سال پرداخت بیمه دارم که 6 سال آن کارفرمایی و 7 سال کارگری است 2 سال بین اینها فاصله افتاده که در همان زمان به سرطان بیضه مبتلا شدم و یکی از بیضه ها را خارج کردن و دو جلسه شیمی درمانی داشتم البته در همان سال بیمه را به صورت آزاد ادامه دادم آیا الان ازکارافتادگی به من تعلق می گیرد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مرجع تشخیص ازکارفتادگی در بیمه تامین اجتماعی کمیسیون ماده 91 (کمیسیون پزشکی) می باشد که با توجه به مدارک پزشکی برای شما درصد ازکارافتادگی را مشخص می کند

اطلاعات بیشتر در:

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟