در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و خسته نباشی
میخاستم بدونم بیمه نامه شخص ثالث ک مفقود شده رو از کجا و چطور میشه پی گیری کرد و المثنی اون رو درخاست کرد،ضمنا برند این بیمه نامه شخصی خودروی من مجهول هست،،،یعنی این بیمه نامه توسط یکی از دوستان گرفته شده حال از وجود آن اظهار بی اطلاعی میکند،میخاستم بدونم چطوری میشود و از کجا باید بفهمم ک خودروی من از کدام برند و شرکتی بیمه شده است،لطفا راهنمایی کنید،
با تشکر،
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز از طریق شماره موتور میتوانید با استفاده از لینک استعلام اصالت بیمه ماشین شرکت بیمه ای و اصالت بیمه نامه خود را چک کنید.