در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام
برای شرکتی که فعالیت نصب کنتور برق دارد
و 5 پرسنل اداری و 21 پرسنل ماموریتی دارد
آیا بیمه مسئولیت بی نام
با کلوز ماموریت خارج از کارگاه و اعلام اسامی مامورین قابل صدور است
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

بله ؛ امکان صدور بیمه نامه مسئولیت باد اشتن پوشش ماموریت خارج از کارگاه امکان پذیرمی باشد . و شامل دیه ، نقص عضو و هزینه پزشکی در زمان ماموریت خارج از کارگاه نیز تحت پوشش می باشد بجزء حوادث ناشی از ثالث خودور که ان نیز در صورتی خریداری مازاد برآن نیز می تواندتحت پوشش قرارا گیرد.