در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر شخصي به صورت پاره وقت در 2 جا مشغول به كار باشد يعني 30 روز در كارگاه 1 از ساعت 8 تا 12و 30 روز در كارگاه 2 از ساعت 1 تا 4  و در هر كارگاه مبلغ حقوق دريافتي  كمتر از مبلغ قانون كار باشه  يعني به ازاء 4 ساعت فقط دريافت ميكنه چونكه 8 ساعت قانون كار در يك كارگاه مشفول نميباشد ,

نحوه ثبت در ليست بيمه چگونه است و آيا صحيح مي باشد ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

در قانون تامین اجتماعی و قوانین عامه موردی جهت منع اشتغال یک نفر در دو یا چند کارگاه وجود ندارد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما