در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
حق بيمه تامین اجتماعی مهندسان مشاور پاره‌وقت چگونه محاسبه مي‌شود؟
1 پاسخ
توسط
‌اگر بيمه شده به صورت نيمه‌وقت و ساعتي كار كند، مي‌توان ساعت كار را استخراج و در ليست حق بيمه درج كرد. مثلاً براي 24 ساعت مي‌توان سه روز را در نظر گرفت. بايد توجه داشت كه شروع كار بيمه‌شده در كارگاه بايد در ليست به صورت يك روز كامل ثبت شود، مگر آن كه خلاف اين امر ثابت شود. ‌ ‌