در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام پرداخت بیمه ازسوی دوکارفرما برای یک شخص به حساب تامین اجتماعی ایا مشکلی برای تعویض یا تمدید دفترچه درمان ایجاد نمیکند و تامین اجتماعی ایراد نمی گیرد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مشکلی برای بیمه شده نمی باشد و می توانید برای تمدید یا تعویض دفترچه بیمه خودتان اقدام نمایید

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت کهکارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.