در سوابق بیمه توسط
سلام من از سال 81 تا 87 بیمه اجباری بودم و از 87 تا 95 به دلیل خانه دار شدن بیمه ای پرداخت نکردم : 1-لطفا بفرمایید میشود این فاصله ایجاد شده را با بیمه اختیاری یا هر بیمه دیگری که بتوان این سالها را بهم پیوست زد پرداخت و بیمه را ادامه داد 2-اینکه اگر نمیشود بیمه تامین اجتماعی بابت این 6 سال مبلغی پرداخت میکند3-من می خواهم با پیوست و ادامه آن مشمول بازنشستگی شوم آیا امکان دارد یا کلا باید نوع بیمه خود را تغییر دهم .در ضمن من در حال حاضر 37 سال دارم .. با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر نمی توانید خریداری نمایید

تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و  سابقه سربازی (برای آقایان) . مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

2- خیر بیمه تامین اجتماعی بازخرید ندارد

 3- می توانید به وسیله بیمه زنان خانه دار بیمه خود را ادامه دهید تا در سن 55 سالگی با 19 سال بازنشسته شوید (پیشنهاد میکنم حداقل با سابقه 20 سال بازنشسته شوید)