در دیه و بیمه خودرو توسط
من بیمه بدنه دارم در صورت تصادف و مقصر نبودن آیا می توانیم هم از بیمه شخص ثالث مقصر استفاده کنیم هم از بیمه بدنه خودم
2 پاسخ
توسط (400 امتیاز)
نه خیر

شرکت بیمه فقط موظف است جبران خسارت نماید و در صورت اینکه از هر دو بیمه نامه استفاده کنید باعث سود می شود که مغاییر با قانون بیمه می باشد

و در زمان استفاده از هر کدام از بیمه نامه ها بر روی بیمه نامه دیگر هم مهر خسارت زده می شود تا از چنین کاری جلو گیری گردد .
توسط (2,140 امتیاز)
با سلام
در صورتی می توانید از بیمه نامه بدنه خود استفاده نمائید که تعهدات مندرج در بیمه نامه ثالث مقصر حادثه جبران خسارت شما را تکافو نکرده باشد.

همچنین می توانید از طریق مراجع قضائی و بدون استفاده از بیمه نامه بدنه مابقی خسارت را جبران نمائید که در اینصورت بیمه بدنه شما دست نخورده باقی مانده و تخفیف عدم خسارت آن برای سال بعد پابرجاست

با آرزوی موفقیت