در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام وخسته نباشید.با توجه به سوابق وشرایط بنده.جدول تنظیم شده وزارت کار باشرایط من 36 ماه بوده درحالی که تامین اجتماعی 12 ماه مقرری ببکاری تعین کرده ایا راهی برای اعتراض هست واگرهست به کجا کدام نهاد.ممنون م
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.اول به اداره کار محل حضور وغیاب مراجعه نماییدو در صورت حل نشدن اختلاف به دیوان عدالت اداری علیه شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید.