در دیه و بیمه خودرو توسط
بنده چند سال پیش (سال 1389) با خودروی شخصی خودم تصادفی بدی داشتم که متاسفانه متحمل هزینه زیادی شدم و البته مقصر ماشین دیگری بود و بیمه نامه ماشین بنده به نام صاحب قبلی ماشینم  بوده که خوشبختانه از آشنایان هست.
بنده موقع تصادف گواهینامه نداشتم.
الان چند تا سوال؟

1- آیا بیمه بدنه به ماشین بنده تعلق میگیرد با دانستن اینکه بیمه نامه ماشین به نام شخص دیگری بوده و بنده به عنوان راننده ماشین موقع تصادف گواهینامه نداشتم.

2- آیا مقصر بودن ماشین دیگر(عدم مقصر شناختن بنده)  بهانه ایی به بیمه نمیدهد که خسارت بدنه ماشین بنده را پرداخت نکند و مسئولیت پرداخت را متوجه مقصر اصلی حادثه کند؟

3- اگر شرکت بیمه با شرایط بالا که خدمتتون عرض کردم خسارت  را بدهد  با گرفتن وکالت از مالک قبلی که بیمه نامه ماشین حین تصادف به نام ایشان بوده چک خسارت به نام بنده صادر میشود؟

4- آیا مبلغ خسارت به قیمت روز تصادف محاسبه میشود یا به قیمت روز؟؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم...
با تشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ابتدا اینکه از سال 1389 تا بحال چه اقداماتی انجام داده اید ؟

جواب یک :

چون راننده مقصر حادثه فاقد گواهینامه می باشد هیچگونه خسارتی قابل وصول از شرکت بیمه نمی باشد ، چون صلاحیت استفاده از خودرو را نداشته است.

جواب دو :

درزمانی که خودرو روبرویی مقصر باشد خسارت شما بایستی ابتدا از محل بیمه شخص ثالث مقصر تامین و پرداخت گردد و درصورت کفاف ندادن پوشش های بیمه نامه شخص ثالث مقصر می توان به بیمه بدنه خود رجوع نمود.

جواب سه :

چک خسارت به صاحب خودرو پرداخت خواهد شد .

جواب چهار :

مبالغ دیه به قیمت روز محاسبه می گردند نه خسارت های مالی