در بازنشستگی و مستمری توسط
نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی بر اساس قوانین موجود سازمان تأمین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام طبق قانون بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی مصوب 1367 مجلس شورای اسلامی، تسهیلاتی در زمینه بازنشستگی این عزیزان فراهم شده است، به گونه ای که جانبازان معزز با داشتن حداقل 20 سال سابقه و 50 سال سن برای آقایان و 45 سال سن برای بانوان، می توانند بازنشسته گردند.
لازم به ذکر است سنوات ارفاقی جانبازان براساس درصد جانبازی حداقل سه سال (برای 20 درصد جانبازی) و  حداکثر ده سال (برای 70 درصد جانبازی و بالاتر) تعیین گردیده که در صورت کسب 30 سال مجموع سابقه اصلی و ارفاقی، از شرط سنی معاف می گردند.