در سوابق بیمه توسط
با سلام و خسته نباشيد خدمت شما مسولين گرامي،

من يه مدت توي يه كارگاه توليدي جوراب مشغول به كار شدم ولي به علت ركود كاري از طرف كارفرما اخراج شدم وقتي براي دريافت مقرري بيمه بيكاري اقدام كردم متوجه شدم كارفرما دو ماه قبل از بيكاريم ترك كار من رو رد كرد كه من هم بيكار ننشستم و پيگيري كردم چون كارگاه مشمول معافيت بود خوشبختانه دو رو فرصت داشتم تا كارفرما رو وادار كنم إصلاحيه بده و از ترك كار درم بياره و وارد ليستم كنه ولي امروز اخرين مهلت پرداخت قبض بيمه بود ولي نريخته به حساب اگر امروز نريزه مشكلي براي من در پرداخت بيمه بيكاري إيجاد ميشه يا نه؟اين از اين و در ضمن اگه اين دوماه رو بشه حساب كرد ١٤ماه و ده روز سابقه بيمه دارم يعني بيشتر از سه سال كار كردم ولي ليست رو رد نكرده بود و متأهل هستم لطفا راهنماييم كنيد ممنون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه از تاریخ اخراج شما یکماه نگذشته با مراجعه به اداره کار علیه کارفرما شکایت نمایید واگر تا روزی که کار کردید حق بیمه شما رو واریز نکرده باشد یکی از خواسته هایتان هم واریز بیمه باشدوبقیه مطالبات اما اگر ادعای شما اثبات شود وشما در همین کارگاه یکسال حق بیمه پرداخت کرده باشید میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید