در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام بنده بیش از 10 سال سابقه بیمه دارم که حدود 4 سال آن را به طور خویش فرما پرداخت کرده ام هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سماء به طور حق التدریس مشغول تدریس هستم دانشگاه از ما خواسته که حتما بیمه دانشگاه بشویم سوال من این است که اگر بخواهم بیمه دانشگاه به طور ساعتی بشوم آیا باید از بیمه خویش فرما صرف نظر کنم یا آنکه با هم تزاحمی ندارند و می توان هر دو برایم رد شوند؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام شما در می توانید به مقدار (مجموع 8 ساعت کار شما یک روز است ) روزی که در دانشگاه کار نمی کنید تقاضای بیمه اختیاری یا خویش فرما کنید مثلا 10 روز را دانشگاه به صورت اجباری پرداخت می کند و 20 روز را شما به صورت اختیاری