در سوابق بیمه توسط
سلام.

سالهای 67 حدودا یک سال در صنایع خودکفایی سپاه به صورت روز مزد کار کردم .که اخر نامه ای رسمی خطاب به اداره کار مبنی بر مدت کار و دریافت حق و حقوقم به من دادند حالا میبینم سابقه بیمه برام رد نشده واداره کار میگه سپاه جزو سازمانهای خاصه ربطی به ما نداره من 28 سال سابقه دارم وبخاطر فرزند بیش فعالم(عضو بهزیستی هست) باید هر چه زودتر برای مراقبت از او باز نشسته شوم وحاضرم حق بیمه کار کرد در صنایع خودکفایی را خودم بپردازم لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

در صورتیکه نوع کار و فعالیت شما تحت شمول قانون کار بوده باشد امکان استفاده از شرایط ماده ۱۴۸ قانون کار را نیز دارا هستید