در بازنشستگی و مستمری توسط

با سلام و خسته نباشید

میخواستم ببینم اگه حق بیمه اجباری داشته باشیم(شرکت خصوصی) و متوقف بشه ( به هر دلیلی: بیرون آمدن از شرکت؛ اخراج...) و بیمه خویش فرما رو درخواست بدم فقط برای دو ماه (مدت محدود)...و بعد از دو ماه توی یه شرکت دیگه (دولتی)، بیمه ادامه پیدا کنه..مشکلی از نظر سابقه یا بازنشستگی و یا عدم تعلق مزایایی پیدا میکنه یا نه؟؟

ممنون

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
خیر هیچ مشکلی پیش نمی آورد فقط توجه داشته باشید به محض تغییر شعبه فرم جمع آوری سابقه در شعبه اصلی را پر کنید و از سوابق پرداختی خود کپی برابر اصل داشته باشید و آنرا در جای مطمن نگهداری کنید