در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
باسلام.

بنده خانمی ۳۳ ساله و مجرد هستم که تحت تکفل پدر میباشم. از ۱۵ سالگی بیمه تامین اجتماعی اختیاری تحت تکفل پدر بوده ام.

در سن ۲۴ سالگی تا ۲۶ سالگی در یک شرکت نیمه دولتی مشغول به کار بودم و دارای سوابق بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی بوده ام.

در سال حدودا ۹۰ به دلیل ریزش نیرو بدون اطلاع بنده و به دلیل جلوگیری از ادعای بیمه بیکاری اینجانب شرکت نامه ترک کار صادر کرد.و به دلیل داشتن طلبهایی مانند سنوات و ...و نااگاهی و ...اقدام به گرفتن رسیدهایی مبنی بر عدم اخراج و عدم ادعای بیمه بیکاری و ...مابقی حق و حقوقم ...انجام شد.

در تمام این مدت تا به مهرماه ۹۵ بیکار بوده ام. پدر در حال حاضر جزو افراد مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی هستند. به دلیل عدم اگاهی در تمام این سالها به بیمه ایشان بازگشت نکرده بودم تا اینکه به صورت اتفاقی سال ۹۵ این کار را انجام دادم و دوباره تحت تکفل ایشان قرار گرفتم.

 در ضمن هیچ وقت ازدواج نکردم..از مهر ماه ۹۵ مشغول به کار در یک پخش خصوصی شده ام که هنوز بیمه خاصی انجام نشده ولی امتناع نیز نورزیده اند  و به درخواست بنده در صورت تمایل پاسخگو هستند.

سوال بنده دقیقا این است که ایا راهی برای وصل کردن بیمه ها به هر شکل اجباری یا اختیاری با توجه به وقفه طولانی مدت وجود دارد یا خیر؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در صورتی میتوانید وقفه بیمه ها را تکمیل کنید که در شرکتی شاغل بوده اید اما حق بیمه شما رو پرداخت نکرده باشند واز طریق دادخواست به اداره کار مدعی حق بیمه ایام کارکرد باشید در غیر اینصورت امکان پذیر نمیباشد