در دیه و بیمه خودرو توسط
باز کردن از نو توسط
با سلام و خسته نباشید . میخواستم بدونم در حال حاظر ارزانترین بیمه شخص ثالث و بدنه  برای اتومبیل کدوم شرکت ارایه میده . حتما ذکر نام شرکت لطفا
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

با سلام

با قانون جدید که در خرداد 95 اجرایی شد، شرکت ها حق تخفیف نهایت 2.5 درصدی دارن.

بخش مرجع سوالات بیمه، مربوط به سوالات بیمه ای هست.

برای استعلام قیمت حق بیمه، می تونید به صورت خصوصی با نمایندگانی که در اینجا فعالیت می کنند تماس بگیرید و یا فرم دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه نامه را تکمیل کنید تا نمایندگان با شما تماس بگیرند.

از طریق این لینک، می تونید فرم رو تکمیل کنید:   https://www.bidbarg.com/

این سوال بسته شد.