در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
درود وخسته نباشيد به شمااگر درحين ماموريت كارمندي باوسيله شخصي دچارتصادف ونقص عضوشودآيا علاوه بربيمه شخص ثالث با توجه به اينكه كارمندان در ماموريت بيمه مسئوليت مديران هستند مي تواندازاداره ي مربوطه خسارت بيمه مسئوليت دريافت كند؟باسپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

ماده ۲۱- خسارت‌های خارج از تعهد بیمه‌گر: خسارت‌های زیرتحت پوشش این بیمه‌نامه نیست مگر آنکه در بیمه‌نامه یا الحاقیه آن به نحو دیگری توافق شده باشد:

  1. کلیه امراضی که شخص در اثر فعالیت عادی و به مرور زمان به آن دچار گردیده باشد مگردر مواردی که بنا به رای مراجع ذیصلاح بیمه‌گزار مسئول شناخته شده باشد.
  2. خسارتهای ناشی از حوادث وسایل نقلیه موتوری.
  3. خسارتهای مستقیم و یا غیر مستقیم ناشی از تشعشعات رادیواکتیو.
  4. حوادث ناشی از جنگ، اعتصاب، شورش، اغتشاش، بلوا و تعطیلی کار.

اگر از بیمه شخص ثالث استفاده کردید در صورتی که شرکت شما بیمه مسولیت کارفرما در قبال کارکنان را خریداری کرده باشد و کلوز ماموریت کارکنان را هم انتخاب کرده باشد خسارت قابل دریافت است اما مجموع دریافتی ها از سقف هزینه ها و خسارت تعیین شده بیشتر نخواهد بود مثلاً اگر خسارت وارده به شما 100.000.000 تومان باشد شما نمیتوانید هم از محل ثالث هم از بیمه مسولیت 200.000.000 تومان دریافت کنید

در ضمن بیمه نامه معمولاً بی نام یا با نام صادر می شود که در صورت رفتن به ماموریت اسامی ماموران باید به اطلاع بیمه گر رسانده شود یا از قبل اسامی ماموران مشخص شده باشد .

مشاور بیمه های بازرگانی