در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
باعرض سلام وخسته نباشيدبنده درحين ماموريت براي بردن دانش آموزان به اردوي خارج ازشهردرحين رانندگي  باخودرو شخصي دچارانحراف وبرخوردبا گاردريل شدم ودستم قطع شدمي خواستم بدونم باتوجه به اينكه فرهنگيان درحين اردوشامل بيمه مسئوليت هستندعليرغم اينكه تصادف باوسيله نقليه شخصي بوده خسارت به من تعلق مي گيره؟سپاس ازتوجه شما
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

چون حادثه پیش آمده ناشی از تصادف رانندگی و تقصیر به عهده راننده مقصر حادثه  می باشد، خسارت پرداختی از محل بیمه شخص ثالث اتومبیل شخصی می بایست پرداخت گردد.