در سوابق بیمه توسط
سلام من تا قبل از عید 95 تو یه شرکت پیمانکاری به مدت 6 سال کار میکردم از عید به اینور به خاطر ندادن حق و حقوقم و رد نکردن بیمم به طور مرتب دیگه نرفتم یعنی تو این 6 سال حدودآ 3سالش رو ردکرده میخاستم بدونم اگه شکایت بکنم بیمه میتونه اون 3 سالی  رو هم که رد نکرده برام بگیره یا نه وایا با این شرایط میتونم دنبال بیمه بیکاریم برم یا نه چون الان 4 ماهه که بیکارم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام شما می تونید با شکایت از شرکت سابقه بیمه ای که برای شما پرداخت نشده را دوباره بدست بیاورید ولی به خاطر اینکه بیش از 30 روز از بیکاریتان می گذرد نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

اطلاعات بیشتر در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟

شرایط بیمه بیکاری