در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام میخواستم از معایب و محاسن بیمه عمر بدونم

تشکر
4 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام از مزیت های بیمه عمر این می باشد که این نوع بیمه علاوه بر مزایای سرمایه گذاری دارای پوشش های متنوع بیمه ای می باشد.
از معایب بیمه عمر این می باشد که در بخش سرمایه گذاری، در طولانی مدت به سوددهی مناسب می رسد. اما در بخش بیمه ای با توجه به پوشش حوادث و بیماری ها، در کوتاه مدت نیز مزیت ایجاد می کند.