در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام میخواستم بپرسم که برای یک خانم باهشت سال سابقه کاری وبیمه تامین اجتماعی آیا حقوق بازنشستگی تعلق میگیرد یانه،وسن باید به چندسال برسد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام حداقل سابقه برای دریافت مستمری بازنشستگی 10 سال می باشد که در صورتی که سن 55 سال (برای خانم ها ) از طرف تامین اجتماعی به مقدار 10 روز از میانگین حقوق 2 سال آخر اشتغال شما پرداخت می شود

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی